Öğrenciler için Finansal Destek

Öğrencilere birçok burs imkanı sağlanmaktadır.

Öğrencilere mali yönden destek sağlamak ve onları iş hayatına hazırlamak üzere kısmi zamanlı çalışma programı bulunur. Bu programda öğrenciler derslerinden kalan vakitlerde maksimum 60 saat olmak üzere idari ve akademik birimlerde çalışabilir ve bunun karşılığında 115 TL burs alabilmektedirler. Yılda 1400 öğrenci bu programdan yararlanmaktadır.

Barınma bursu:Kampüste bulunan, 563 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurtlarında 110 ihtiyaç sahibi öğrenciye barınma bursu imkanı sağlanmaktadır.

Yemek bursu: Günde 2000 öğrenci yemek bursundan faydalanmaktadır.

Her yıl üniversitenin belirlediği 659 ihtiyaç sahibi başarılı öğrenci Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumundan burs almaktadır.

Bunların dışında öğrenciler bazı özel kuruluşların sağladığı burs imkanlarından da faydalanabilmektedirler.

Merkez Yemekhane