Spor İmkanları ve Eğlence Aktiviteleri

Üniversitemiz, öğrencilerine boş vakitlerini sportif aktivitelerle değerlendirebilecekleri birçok imkan sunmaktadır.

Göztepe Kampüsünde, 1 fitness salonu, 1 basketbol sahası, 3 idman salonu, 1 jimnastik salonu, 1 dağcılık trımanma duvarı, 1 bilardo salonu ve 1 müzik stüdyosundan oluşan çok amaçlı bir spor kompleksi bulunur.

Anadolu Hisarı Kampüsünde yüzme havuzları, ikişer adet açıkhava basketbol ve voleybol sahası, 2 adet futbol sahası, 3 tenis kortu ve 1 kapalı jimnastik salonu içeren 2 adet kapalı spor tesisi bulunmaktadır.

Haydarpaşa, Bahçelievler, Bağlarbaşı, Acıbadem ve Nişantaşı Kampüslerinde öğrencilerimizin kullanabileceği çok sayıda basketbol ve voleybol sahası bulunmaktadır.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı öğrencilere ve üniversite personeline ücretsiz olarak voleybol, basketbol, dağcılık, tenis, masa tenisi ve satranç kursları düzenlemektedir.

Üniversite öğrencilerimiz tarafından kurulan 113 öğrenci kulübü bulunmaktadır. Bu kapsamda, profesyonel konserlerin ve performansların yanısıra, üniversitede öğrenci kulüpleri tarafından her gün düzenlenen kültürel ve sosyal aktiviteler bulunur.

Kültürel aktivitelerde kullanılan salonlar ve tesisler şöyledir:
  • 224 kişi kapasiteli İbrahim Üzümcü Kültür Merkezi
  • 180 kişi kapasiteli Mustafa Necati Konferans Salonu
  • Haydarpaşa Kampüsünde bulunan 500 kişi kapasiteli Reşat Kaynar Konferans Salonu
  • Sultanahmet Kampüsünde bulunan 300 kişi kapasiteli Nihat Sayar Konferans Salonu
  • Nişantaşı Kampüsünde bulunan 250 kişi kapasiteli Erdal İnönü Konferans Salonu
  • Enstitüler Binası, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımızda bulunan Konferans Salonlarımız