Müfredat Adı | Ders Kodu | Ders Adı | Ders Türü | Dönem | AKTS | Teorik | Uygulama |
Turizm ve Otel İşletmeciliği (İÖ) - Önlisans | TRZM262 | Yiyecek İçecek Yönetimi II | Zorunlu | 4 | 4,00 | 2 | 0 |
Müfredat Adı | Ders Kodu | Ders Adı | Ders Türü | Dönem | AKTS | Teorik | Uygulama |
Turizm ve Otel İşletmeciliği (İÖ) - Önlisans | TRZM262 | Yiyecek İçecek Yönetimi II | Zorunlu | 4 | 4,00 | 2 | 0 |
Konaklama endüstrisi alanında nitelikli personel ve yöneticiler hazırlamak.
-
yiyecek içecek işletmelerinin sınıflandırılması. Yiyecek içecek işletmelerinde yönetim süreci, Menü planlama ,satın alma ,depolama ,üretim, servis, hijyen ve sanitasyon.
anlatım, soru cevap
yok
Türkçe
Yiyecek İçecek Yönetimi Alptekin Sökmen Yiyecek İçecek Yönetimi Doc.Dr. Dündar Denizer Yiyecek İçecek Yönetimi Prf.Dr. Ahmet Aktaş Yiyecek İçecek Yönetimi Yrd.Doc.Dr.Adnan Türksoy
-
Hafta | Teorik |
---|---|
1 | Yiyecek içecek endüstrisi |
2 | Yiyecek içecek işlemleri sınıflandırılması |
3 | yiyecek içecek işlemlerinde yönetim Fonksiyonları |
4 | yiyecek içecek işlemlerinde Personel Secimi |
5 | organizasyon yapısı |
6 | pazarlama |
7 | menü planlama |
8 | ara sınav |
9 | menü kartları |
10 | satın alma ve teslim |
11 | depolanma |
12 | yiyecek üretim planı (Mutfak) |
13 | maliyet kontrolü |
14 | hijyen ve temizlik, |
15 | gıda güvenligi |
16 | Çalışma Haftası |
17 | Final |