Doktora - Sosyal Bilimler Enstitüsü - İşletme (İngilizce)

Program 1994 yılından itibaren eğitim vermeye devam etmektedir.

Yönetim ve Organizasyon Doktorası

İleri düzeyde İngilizce lisan bilgisi (okuma-yazma-anlama)aranmaktadır. Yazılı bilimsel sınav ve Mülakat yapılmaktadır.

Formal

İleri düzeyde İngilizce lisan bilgisine sahip olmak (okuma-yazma-anlama) gerekmektedir. Bilimsel yazılı sınav ve Mülakat yapılmaktadır.

İşletme Yönetimi ve diğer disiplinlerden (mühendislik) mezun olanlar başvurabilmektedir.

Yönetim ve Organizasyon doktorası bu alanda uzman yetiştirmeyi amaçladığından mezunlarımız daha çok yönetim kademelerinde çalışmakta ya da akademik görevlerde yer almaktadırlar.

Yazılı ve Sözlü sınav yapılmaktadır. Bunu yanında öğrencilerin hazırladıkları dönem projeleri ve sunumları da değerlendirilmektedir.

Dersleri başarıyla tamamlamış olmak, Doktora yeterlilik yazılı ve sözlü sınavlarından başarıyla geçmiş olmak ve Doktora tez savunmasını başarıyla tamamlamak gerekmektedir.

Anadoluhisarı Kampüsü İngilizce İşletme Bölümü Beykoz İstanbul 02163082856 Prof.Dr.F.Gülruh Gürbüz

• Pazarlama faaliyetlerinin organizasyonu, satış analizi, pazarlama stratejileri gibi konuların incelenmesi
  • Şebeke ve sanal organizasyonlar, değişim mühendisliği, modern ekonomi yaklaşımları
  • Stratejik yönetim konusunun incelenmesi